+385 1 3385191
info@vlautomatika.hr
Dr. Franje Tuđmana 8a, Novaki Sveta Nedelja
od 8:00 - 16:00

Vitodens 111 – B1LD s integriranim spremnikom 46 litara 35 kW

Vitodens 111 frontVitodens 111 front

Stalno dostupna topla voda zahvaljujući spremniku vode sa slojevitim punjenjem uz komfornu regulaciju i održavanje koje štedi vrijeme.

4.855,38  (36.582,86 kn)


Dostupnost:

U roku 3 radna dana


Dostava:

Besplatna dostava na području Zagrebačke županije u roku 10 radnih dana


Plaćanje:

Svi načini plaćanja osim virmanskog odnose se na prodajno mjesto.

Kartice

gotovina, kartica, virman, plaćanje na rate

Opis

Plinski kondenzacijski uređaj Vitodens 111-W raspolaže preko ugrađenog spremnika za slojevito punjenje od nehrđajućeg čelika sa 46 litara tople vode. Ta količina je tijekom potrošnje tople vode usporediva sa odvojenim 150-litarskim spremnikom tople vode. Kod spremnika za slojevito punjenje protječe kontinuirano topla voda zagrijana putem izmjenjivača topline (protočni grijač) na željenu temperaturu i odmah je na raspolaganju kod daljnje potrošnje. Osjetnici reguliraju održavanje postavljene temeprature. Prema potrebi MatriX cilindrični plamenik u uređaju Vitodens 111-W automatski se uključuje i brine kroz dulje vrijeme o željenoj temperaturi vode.

Elektronička regulacija kruga kotla s Touch Displayom za pogon vođen temperaturom u prostoru ugrađena je u Vitodens 111-W. S priključkom osjetnika vanjske temperature uređaj se automatski prebacuje na pogon vođen vanjskom temperaturom. Zaštita od smrzavanja je integrirana. Prikaz pogonskih stanja i temperatura ostvaruje se putem digitalnog ekrana. Također kod održavanja i servisa plinski kondenzacijski uređaji su iznimno štedljivi na vremenu. Svi ugradbeni dijelovi su dostupni sprijeda pa nije potreban razmak sa strane za potrebe servisa. Sve komponente uređaja kao npr. ekspanzijska posuda grijanja, pumpe i sigurnosna armatura su montirani u tvornici.

Tehničke specifikacije proizvoda

Opis
Kondenzacijski fasadni uređaj s integriranim spremnikom za grijanje i toplu vodu
Snaga
Snaga uređaja na grijanju i PTV 35 kW
Jamstvo
Dvije godine, mogućnost produljenja na pet godina
Modulacija
Područje modulacije 1:6
Razred učinkovitosti
A
Općenito
Do 98 % korištenog energenta pretvara se u toplinu
Općenito
Integrirana štedljiva cirkulacijska crpka
Dimenzije (D/Š/V)
480 mm / 600 mm / 900 mm
Dimovodni priključak
60/100 mm

KONTAKT INFO

Za sva pitanja o proizvodima i uslugama, prijave servisa ili kvara i dodatne informacije obratite nam se putem kontakt obrasca, putem telefona, na email ili nas posjetite u poslovnici.

KONTAKTIRAJTE NAS