+385 1 3385191
info@vlautomatika.hr
Dr. Franje Tuđmana 8a, Novaki Sveta Nedelja
od 8:00 - 16:00

Viessmann Vitocal 111 – dizalica topline – (Zrak-voda) – od 16 kW

Viessmann Vitocal 111 (Zrak-voda) - od 16 kWViessmann Vitocal 111 (Zrak-voda) - od 16 kW

Split dizalica topline zrak/voda Vitocal 111-S s integriranim spremnikom.


Dostupnost:

U roku 3 radna dana


Dostava:

Besplatna dostava u roku 10 radnih dana


Plaćanje:

Svi načini plaćanja osim virmanskog odnose se na prodajno mjesto.

Kartice

gotovina, kartica, virman, plaćanje na rate

Opis

Split dizalice topline (ili toplinske pumpe) zrak/voda Vitocal 100-S i Vitocal 111-S sastoje se od dvije odvojene jedinice: vanjska jedinica crpi toplinu iz okolnog zraka i prenosi preko isparivača na rashladni medij koji se zatim pomoću kompresora zagrijava na temperaturu potrebnu za sustav grijanja. Dostupni su modeli od 4 kW do 16 kW.

Toplina se zatim putem cjevovoda odvodi do unutarnje jedinice u kojoj se preko kondenzatora prenosi na sustav grijanja. Unutarnja jedinica je tvornički opremljena s hidrauličkim komponentama kao što su 3-putni preklopni ventil, sekundarna crpka i regulacija dizalice topline.

Svojim kompaktnim dimenzijama unutarnje se jedinice mogu ugraditi u svaki podrum ili prostor u kući. Jedinica je tvornički već opremljena sa svim potrebnim komponentama. Dizalica topline Vitocal 111-S raspolaže i s integriranim spremnikom za zagrijavanje vode od 220 litara.

Vanjska jedinica može se postaviti na vanjski zid kuće ili također slobodno u vanjskom prostoru. Vitocal 100- S/111-S dolazi u nekoliko izvedbi za različite zahtjeve: kao uobičajena dizalica topline za grijanje prostora i zagrijavanje pitke vode, ali i s funkcijom hlađenja „active cooling“ za ugodno temperiranje prostorija tijekom ljetnih mjeseci.

Električne komponente osobitu su štedljive u radu. Visokoučinkovita cirkulacijska crpka za sekundarni krug dolazi serijski. U pogonu djelomičnog opterećenja kompresor se točno prilagođava trenutnim potrebama za toplinom i održava željenu temperaturu za grijanje odn. hlađenje kao i toplu vodu. U kombinaciji s fotonaponskom instalacijom može se koristiti struja iz vlastite proizvodnje za pogon dizalice topline.

S opcionalnim internetskim sučeljem Vitoconnect dizalicama topline zrak/voda Vitocal 111-S može se upravljati preko interneta. Pomoću besplatne aplikacije ViCare mnogim se funkcijama, poput npr. regulacije temperature ili party pogon jednostavno može upravljati preko pametnog telefona.

Tehničke specifikacije proizvoda

Opis
Vitocal 111-S, AWBT-M-E-AC dizalica za grijanje i hlađenje
Snaga grijanje/hlađenje
15,5 - 12,3 kW
Volumen spremika PTV
220 litara
Razred učinkovitosti
A++ / A+
Ugrađen grijač
Da
COP/ EEr
4,4 do 4,8 (Zrak 7 °C/Voda 35 °C) i 3,3 do 3,5 (Zrak 2 °C/Voda 35 °C)
Dimenzije vanjske jedinice D/Š/V
412/900/1345 mm
Dimenzije unutarnje jedinice D/Š/V
681/600/1874 mm
Jamstvo
2 + 3 godine

KONTAKT INFO

Za sva pitanja o proizvodima i uslugama, prijave servisa ili kvara i dodatne informacije obratite nam se putem kontakt obrasca, putem telefona, na email ili nas posjetite u poslovnici.

KONTAKTIRAJTE NAS