+385 1 3385191
info@vlautomatika.hr
Dr. Franje Tuđmana 8a, Novaki Sveta Nedelja
od 8:00 - 16:00

O nama

V.L.AUTOMATIKA je sljednik “Obrta za automatiku” koji je započeo s radom 1997. godine.

Tvrtka V.L.AUTOMATIKA djeluje od proljeća 2011. i kroz proteklo se vrijeme kvalitetom svojih usluga potvrdila kao pouzdani poslovni partner što potvrđuje zadovoljstvo sve šireg kruga naših korisnika.

Od 2013. godine tvrtka djeluje na području obnovljivih izvora energije, te posjeduje uvjerenje ministarstva zaštite okoliša i energetike prve kategorije za aktivnosti na tom području.

Uspjeh zahvaljujemo prije svega našoj profesionalnoj ekipi koja iskustvo stječe u svakodnevnoj praksi ali i neprestanom praćenju najnovijih stručnih dostignuća u elektroplinskoj struci. Dodatnu garanciju kvalitete usluge osigurava nam i uspješna suradnja s najpoznatijim svjetskim proizvođačima.

Bez obzira radi li se o plinu, struji ili obnovljivim izvorima energije naša profesionalnost i predanost radu su najbolji izbor za Vaš sigurni dom.

KONTAKT INFO

Za sva pitanja o proizvodima i uslugama, prijave servisa ili kvara i dodatne informacije obratite nam se putem kontakt obrasca, putem telefona, na email ili nas posjetite u poslovnici.

KONTAKTIRAJTE NAS