+385 1 3385191
info@vlautomatika.hr
Dr. Franje Tuđmana 8a, Novaki Sveta Nedelja
od 8:00 - 16:00

Karijera

Karijera

Tražite posao?

Neka se Vaša karijera razvija s nama

Vaša karijera je na čekanju? Mi razvijamo i planiramo našu budućnost. Pridruži nam se već danas i postani član tima koji će zajedno s nama dijeliti iste vrijednosti i ostvarivati budućnost. Dinamičnost, usmjerenost na ciljeve i učinak, iskrena komunikacija i velika strast čine tim V.L. Automatika uspješnim.

 1. korak možeš napraviti već sada slanjem svoje prijave za posao !

Naša poslovna područja

Ako imaš radnog iskustva ili ne kod nas možeš pronaći različite mogućnosti za započinjanje ili nastavak karijere.                 

Naša poslovna područja su: Servis, Prodaja i Centrala koja nude raznovrsne i izazovne zadatke. Započni svoju karijeru odmah strukturiranim uhodavanjem i školovanjem, te uz stalne razvojne edukacije stekni kvalifikacije za daljnji profesionalni i osobni razvoj u organizaciji tvrtke.

Servis

Servis je temeljna djelatnost naše tvrtke i stoga smo stalno fokusirani na njezinom unapređivanju kako bi naši korisnici bili zadovoljni kvalitetom usluge.

Prodaja

Prodaja je neizostavni dio naših aktivnosti kako bi ponudili  korisnicima vrhunske uređaje novih tehnologija i uslugu sigurnog doma.

Centrala

Centrala je duša naše nabave, logistike, koordinacije, administracije i prvog kontakta sa korisnicima kojima je potrebna usluga servisa ili pomoć.

Ponuda poslova

Serviser za grijanje / hlađenje

Otvorene prijave

KONTAKT INFO

Za sva pitanja o proizvodima i uslugama, prijave servisa ili kvara i dodatne informacije obratite nam se putem kontakt obrasca, putem telefona, na email ili nas posjetite u poslovnici.

KONTAKTIRAJTE NAS