+385 1 3385191
info@vlautomatika.hr
Dr. Franje Tuđmana 8a, Novaki Sveta Nedelja
od 8:00 - 16:00

Vaillant ecoTEC plus VU 256 5-5 cirko sa spremnikom 120 litara 25 kW

Vaillant ecoTEC plus VU 256 5-5 cirko sa spremnikom 120 litara 25 kWVaillant ecoTEC plus VU 256 5-5 cirko sa spremnikom 120 litara 25 kW

Nova generacija visokoučinkovitog kondenzacijskog uređaja serije „plus“ nadogradnja je serije „pro“ za složenije zahtjeve sa širim rasponom učinka. Novu generaciju ecoTEC plus uređaja odlikuje termokompaktni modul s ELGA funkcijom.


Dostupnost:

U roku 3 radna dana


Dostava:

Cijena na upit, dostava u roku 10 radnih dana


Plaćanje:

Svi načini plaćanja osim virmanskog odnose se na prodajno mjesto.

Kartice

gotovina, kartica, virman, plaćanje na rate

Opis

Nova generacija visokoučinkovitog kondenzacijskog uređaja serije „plus“ nadogradnja je serije „pro“ za složenije zahtjeve sa širim rasponom učinka. Nova generacija ecoTEC plus uređaja odlikuje se tzv. „ELGA“ funkcijom. Riječ je o osjetniku koji daje elektronici uređaja podatak kakva je smjesa zraka i plina potrebna za izgaranje. Ukoliko je odstupanje veće od dozvoljenog, elektronika će odraditi korekciju volumena zraka putem modulacije ventilatora ili putem količine plina preko plinske armature. Automatskom korekcijom procesa izgaranja postignut je još veći stupanj učinkovitosti.

Upravljanje ecoTEC plus uređajem izuzetno je jednostavno zahvaljujući velikom osvjetljenom tekstualnom zaslonu na hrvatskom jeziku koji će korisniku maksimalno pojednostaviti rukovanje.

Tehničke specifikacije proizvoda

Opis
Zidni kondenzacijski uređaj
Snaga
25 kW
Jamstvo
Dvije godine, mogućnost produljenja na pet godina
Modulacija
od 20 do 100 %
Razred učinkovitosti
A
Općenito
Termokompaktni modul s ELGA funkcijom
Općenito
Tekstualni zaslon na hrvatskom jeziku
Dimenzije (D/Š/V)
338 mm / 440 mm / 720 mm
Dimovodni priključak
60/100 mm

Video o proizvodu

KONTAKT INFO

Za sva pitanja o proizvodima i uslugama, prijave servisa ili kvara i dodatne informacije obratite nam se putem kontakt obrasca, putem telefona, na email ili nas posjetite u poslovnici.

KONTAKTIRAJTE NAS