+385 1 3385191
info@vlautomatika.hr
Dr. Franje Tuđmana 8a, Novaki Sveta Nedelja
od 8:00 - 16:00

Viessmann Vitocal 060 (Zrak-voda) – samo za toplu vodu

Viessmann Vitocal 060 (Zrak-voda) - samo za toplu voduViessmann Vitocal 060 (Zrak-voda) - samo za toplu vodu

Kompaktna dizalica topline u monoblok izvedbi, opremljena sa svim komponentama za učinkovitu pripremu tople vode. Uz modul dizalice topline u kućištu, nalazi se spremnik tople vode volumena 250 litara kao i regulacija. Postoji i verzija sa 180 litara.

2.856,25  (21.520,42 kn)


Dostupnost:

U roku 3 radna dana


Dostava:

Besplatna dostava u roku 10 radnih dana


Plaćanje:

Svi načini plaćanja osim virmanskog odnose se na prodajno mjesto.

Kartice

gotovina, kartica, virman, plaćanje na rate

Opis

Kompaktna dizalica topline Vitocal 060-A u monoblok izvedbi je opremljena sa svim komponentama za učinkovitu pripremu tople vode. Uz modul dizalice topline u kućištu, nalazi se spremnik tople vode volumena 250 litara kao i regulacija. Postoji i verzija sa 180 litara.

Dostupna je i alternativa s ugrađenom spiralom za izmjenu topline u spoju s kotlom za grijanje ili solarnom instalacijom. Oba modela su pripremljena za rad sa vlastito proizvedenom strujom iz fotonaponske elektrane.

Vitocal 060-A je prikladan za obiteljske kuće u novogradnji i za postojeće. Idealna primjena je kod potrebe za rashlađivanjem zraka u prostoru, na primjer u vinskom podrumu ili spremištu za živežne namirnice.

Dostupne varijante na okolni zrak i vanjski zrak

Kao verzija na okolni zrak Vitocal 060-A koristi zrak iz prostorije u kojoj se nalazi. Zraku se uzima dio topline i pomoću dizalice topline podiže na temperaturni nivo do 62 °C. Na taj način se prostoriji oduzima vlaga – što štiti građevnu konstrukciju i povisuje kvaliteta stanovanja.

Za prelazak na pogon na vanjski zrak u opsegu isporuke je sadržan odgovarajući adapter. Vitocal 060-A je učinkovit u radu do vanjske temperature od –5 °C. Dizalica topline može se ugraditi u prostorije s visinom stropa od 2 metra.

Tehničke specifikacije proizvoda

Opis
Vitocal 060-A tip TOE
Snaga
1,3 kW
Volumen spremika PTV
180 litara
Razred učinkovitosti
A
Ugrađen grijač
Da (1,5 kW)
COP/ EEr
3,1 pri zraku 15 °C/voda 55 °C
EEr
-
Dimenzije D/Š/V
734/631/1755 mm
Jamstvo
2 godine

KONTAKT INFO

Za sva pitanja o proizvodima i uslugama, prijave servisa ili kvara i dodatne informacije obratite nam se putem kontakt obrasca, putem telefona, na email ili nas posjetite u poslovnici.

KONTAKTIRAJTE NAS