+385 1 3385191
info@vlautomatika.hr
Dr. Franje Tuđmana 8a, Novaki Sveta Nedelja
od 8:00 - 16:00

Investicija u proširenje kapaciteta za rast poslovanja

Skinite PDF

Naziv projekta korisnika V.L. Automatika d.o.o.: Investicija u proširenje kapaciteta za rast poslovanja.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Kratki opis projekta (operacije)

Poduzeće obavlja djelatnost F43.22-Elektroinstalacijski radovi, uvođenje instalacija vodovoda, kanalizacije i plina i ostali građevinski instalacijski radovi, točnije instalaciju uređaja za grijanje, toplinskih pumpi i slično. Poduzeće ima 20 godina iskustva u branši jer je nasljednik obrta, koji se je bavio istom djelatnošću.

Tvrtka je kao nasljednik obrta osnivana 2011. godine i trenutno zapošljava šest iskusnih zaposlenika za instalaciju i uvođenje sustava grijanja. Brz rast poduzeća podrazumijeva i nove investicije.

Za unaprjeđenje poslovanje potrebna je investicija u novu, modernu opremu, alate i mjerne uređaje sa popratnim softverom. Poduzeće će sa modernizacijom opreme moći proširiti broj kupaca odnosno klijenata. Konkurentska prednost poduzeća je posebno, stručno znanje te kvalitetna i brza instalacija sustava za grijanje. Poduzeće je kao prvi poslovni partner firme VIESSMANN u Republici Hrvatskoj već 20. godina službeni zastupnik za instalaciju njihovih sustava grijanja. Također je poduzeće prvi poslovni partner i službeni zastupnik firme VAILLANT u Republiki Hrvatski, koja je 15 godina na tom tržištu. Prednost poduzeća je u znanju te kvalitetu izrade sustava grijanja ali najveća prednost je u automatizaciji proizvodnje.

Predmetnom investicijom kupit će se mjerni i kontrolni uređaji i instrumenti koji tvore smislenu, nedjeljivu tehnološku cjelinu povezanu s redovnim poslovnim aktivnostima društva. Investicija sadrži i kupnju, odnosno nadogradnju softvera.

Ciljeve i očekivane rezultate projekta (operacije)

Poduzeće će krenuti na novi korak u razvoju sa projektom Investicija u proširenje kapaciteta za rast poslovanja. Polako se želi poduzeće sa lokalnog trga proširiti po cjeli zemlji i radi toga je potrebna moderna tehnologija.

  1. Cilj projekta je očuvanje postojećih i stvaranje novih radnih mjesta.
  2. Investicija će doprijeti rastu poduzeća putem povećanja prihoda.
  3. Cilj investicije je proširenje kapaciteta i stvaranje uvjeta za povećanje
    konkurentnosti s investicijom u modernu tehnologiju.

Ukupnu vrijednost projekta je 195.887,51 HRK i iznos koji sufinancira EU je
137.400,00 HRK.

Razdoblje provedbe projekta je od prosinca 2017. godine do lipnja 2018. godine.

Kontakt osobe za više informacija: g. Lovašić ( info@vlautomatika.hr)

Zajedno do fondova EU! www.strukturnifondovi.hr

KONTAKT INFO

Za sva pitanja o proizvodima i uslugama, prijave servisa ili kvara i dodatne informacije obratite nam se putem kontakt obrasca, putem telefona, na email ili nas posjetite u poslovnici.

KONTAKTIRAJTE NAS